Historie Československého a českého celního práva a problematika jeho kompaktibility s celním právem Evropského společenství - Zlatnická, Helena (Univerzita Pardubice, 1999)
Tato práce se zabývá genesí a historickým vývojem celního práva zejména v období Československého státu. Zvláštní část je věnována problematice kompaktibility celního práva České republiky a celního práva Evropského společenství.
Keywords: právo; celní právo; Československo; Evropské společenství; historický vývoj; clo; Česká Republika; porovnání