Vývoj nezaměstnanosti v ČR - Vavrušková, Eva (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce popisuje vývoj nezaměstnanosti v České republice. Bakalářská práce je zaměřena na analýzu nezaměstnanosti a současné problémy nezaměstnanosti. V další části bakalářské práce je popis programů na podporu zaměstnanosti a vlastní metodologický výzkum.
Unemployment in the Czech Republic
Keywords: nezaměstnanost; druhy nezaměstnanosti; struktura nezaměstnanosti; demografické vývoje; programy na podporu zaměstnanosti; unemployment; kinds of unemployment; structure of unemployment; demographics development; programs to support the unemployed