Marketingový mix firmy Gillette - Hrdličková, Vendula (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce nás seznamuje s teoretickými poznatky marketingu a konkrétním popisem jednotlivých složek marketingového mixu firmy Gillette.
Keywords: Marketing; Marketingový mix; výrobek; cena; distribuce; Komunikace