Nová koncepce využitelnosti vozidel zasílatelské firmy - Šípková, Gabriela (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce obsahuje novou koncepci efektivního využití vozového parku zasilatelsko-dopravní firmy, ekonomické a ekologické přínosy.
Keywords: silniční doprava; vozový park; zasilatelství; Analýza; ekologie; firma H.B.H. s.r.o.