System, Methods and Quality of Teaching on the Second Grade of State and Alternative Schools - Kaminski, Petr (Univerzita Pardubice, 2000)
Co je to alternativní školství. Je waldorfská základní škola v ČR lepší než státní základní škola. Jak dopadla svoboda učení ve Velké Británii. Jak jsou ve škole spokojené děti.
Systém, metody a kvalita výuky na druhém stupni státních a alternativních škol
Keywords: alternativní školství; waldorfské školy; státní školy; základní školy; metody výuky