Komparace ekonomické situace dvou firem - Jelečková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zabývá porovnáním finančního hospodaření dvou firem podnikajících v oboru potravinářství. Provádí finanční analýzu obou firem se zvláštním důrazem na ukazatele rentability a likvidity.
The comparison the financial situation of two companies
Keywords: Finanční analýza; rentabilita; likvidita; podniky; potravinářství