Koncepce softwarového vybavení informačního systému podniku - Hudec, Pavel (Univerzita Pardubice, 2007)
Tato bakalářská práce byla zpracována jako koncepce softwarového vybavení informačního systému podniku HAKEL spol. s r.o., kde se budu zabývat, jak je řešeno softwarové vybavení tohoto podniku. Hlavním cílem bakalářské práce bude zmapovat software na všech úrovních řízení podniku a to vše shrnout do celkového přehledu, který bude obsahovat, jaký software je v podniku používán. Po celkovém zmapování a popisu používaného software bude následovat vyhodnocení skutečného stavu a návrh na vylepšení celkové koncepce softwarového vybavení podniku.
The software support concept of the company information system
Keywords: software; Informační systémy; Komunikace; Integrace