Založení cestovní kanceláře v Pardubickém regionu - Pojkarová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka poukazuje na problematiku cestovního ruchu a řeší otázky související se zakládáním podniku v této oblasti. Podává návod na založení cestovní kanceláře.
Establishing of travel agency in Pardubice region
Keywords: cestovní kanceláře; Cestovní ruch; založení podniku; Pardubicko