Vyhodnocení ekonomické efektivnosti recyklace živičných povrchů vozovek pro výrobu nových živičných směsí v akciové společnosti SSŽ Praha - Kožený, Pavel (Univerzita Pardubice, 1997)
Diplomová práce se zabývá posouzením realizace podnikatelského projektu, který se zabývá recyklací živičných směsí.
Evaluation of the economic efficiency of recycling of asphalt pavements for the production of new bituminous mixtures in the company SSŽ Prague
Keywords: investice; technicko-ekonomická studie; analýza rizika; investment; feasibility study; risk analysis