Management podniku - Faltýnová, Eva (Univerzita Pardubice, 2017)
První část práce se zaměřuje na seznámení s problematikou managementu podniku, podnikové kultury, manažerských funkcí a styly vedení manažerů. Druhá část popisuje vybrané podniky a jejich organizační strukturu a následné zjištění situaci podniků. V závěru pak vyhodnocení zjištěných údajů s vyvozením hlavních závěrů a doporučení.
Management enterprise
Keywords: řízení; podniky; manažerské funkce; plánování; kontrolování; organizování; personalistika; vedení; management; enterprise; management functions; planning; controlling; organizing; human resources; leadership