Problematika TKO v ČR a ve světě - Bartoníček, Jan (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá problematikou odpadového hospodářství, konkrétně tuhého komunálního odpadu, popisuje produkci a formu zpracování TKO v ČR a ve světě.
Keywords: Životní prostředí; Odpadové hospodářství; tuhý komunální odpad; Odpady; skládky; recyklace odpadů; komunální odpady