Zálohování dat v malé firmě - Janáková, Petra (Univerzita Pardubice, 2006)
Tato bakalářská práce ukazuje základní definice dat, informací a veškerých údajů, která jsou důvodem zálohovat data, včetně samotného zálohování. Práce je snahou zodpovědět otázky, proč data zálohovat, před čím je chránit a jak je zálohovat a chránit.Řeší se zde kvalita dat, důvody pro ochranu dat a informací, technické vybavení a technologie zálohování dat.
Back Up Data at the Small Company
Keywords: data; Informace; bezpečnost; Zálohování; ochrana dat; SWOT