Současné podmínky pobytu uprchlíků v České republice - Špeldová, Iveta (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce se zabývá sociálními aspekty žadatelů o udělení azylu. Byla uskutečněna sonda v Pobytovém středisku Seč, na základě které byly zodpovězeny předem stanovené hypotézy.
Contemporary conditions of refugees in Czech Republic
Keywords: azyl; azylové domy; uprchlíci; národnostní menšiny; Migrace; Integrace