Vedení a rozvoj startup společností - Tuška, Vojtěch (Univerzita Pardubice, 2022)
Bakalářská práce se zaměřuje na problematiku vedení a rozvoje novodobých startup společností. Jejím cílem je analyzovat jednotlivé manažerské praktiky a postupy, které vedou k jejich úspěchu. Nejprve jsou vymezena teoretická východiska, která jsou zaměřená na poznatky z odborné literatury o vedení a rozvoji těchto společností. V analytické části je představena vybraná společnost CityZen s.r.o. Práce je zakončena závěrem, kde jsou zhodnoceny výsledky a formulovány návrhy ke zlepšení.
Managing and Growing Startups
Keywords: startup; vedení; leadership; společnost; startup; leading; leadership; company