NÁVRH A REALIZACE KOMUNIKAČNÍHO PROTOKOLU A SOFTWARU PRO BEZDRÁTOVÝ PŘENOS DAT MEZI ROBOTICKÝM VOZÍTKEM A MATLABEM - Ihnát, Vojtěch (Univerzita Pardubice, 2016)
Cílem této práce je návrh a realizace komunikačního protokolu mezi prostředím MATLAB a robotem. Komunikační protokol musí umožnit současné nasazení až pěti robotů. MATLAB představuje řídicí systém.
COMMUNICATION PROTOCOL DESIGN AND SOFTWARE DEVELOPMENT FOR THE WIRELESS DATA TRANSMISSION AMONG MOBILE ROBOTS AND MATLAB
Keywords: MATLAB; Arduino Uno; bluetooth; robot; HC-05; MATLAB; Arduino Uno; bluetooth; robot; HC-05