Bezpečnost Wi-fi sítí - Václavek, Dan (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou zabezpečení bezdrátových sítí. Popisuje jednotlivé varianty standardu 802.11, metody zabezpečení a možnosti útoků. V praktické části bakalářské práce jsou popsány provedené útoky. Jedna kapitola se také zabývá související problematikou volby bezpečných hesel a použitelnosti v praxi.
Wireless networks security
Keywords: IEEE 802.11; Wi-Fi; WEP; WPA; WPA2; bezdrátové sítě; zabezpečení; šifrování; útoky; wireless networks; security; encryption; attacks