Regulované pohony řízené pomocí knihovních funkcí OpenPLC pro S7-1500 - Prchal, Daniel (Univerzita Pardubice, 2015)
Práce je věnována problematice regulace pohonu, pomocí programovatelných průmyslových -automatů rodiny S7-1500. Byl proveden základní popis programového prostředí TIA Portal V13, popis programovatelných automatů S7-1500 a instrukce pro regulaci. V praktické části je vytvořen univerzální program pro regulaci pohonu.
OpenPLC Library Functions Motion Control for S7-1500
Keywords: regulovaný pohon; programovatelný průmyslový automat; TIA Portal; S7-1500; OpenPLC; regulated drive; programmable industrial machine; TIA Portal; S7-1500; OpenPLC