Porodnická analgezie při spontánním porodu - Holečková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2005)
Bakalářská práce pojednává o porodnické analgezii při spontánním porodu. Teoretická část je zaměřena na popsání jednotlivých metod nefarmakologické a farmakologické analgezie. Výzkumná část je věnována vyhodnocení dotazníků, které se týkají epidurální analgezie.
Obstetrical analgesia in the course of spontaneous expulsion
Keywords: porodní analgezie; epidurální analgezie; farmakologické metody; nefarmakologické metody; dotazníkové šetření