Dopad pandemie Covid-19 na zaměstnance malých podniků - Langpaul, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2023)
Bakalářská práce se zabývá dopadem pandemie Covid-19 na zaměstnance malých podniků. Jsou stanoveny základní pojmy týkající se onemocnění Covid-19, malých a středních podniků, státních restrikcí a státních podpor. Popisuje, jaký dopad mají státní restrikce na zaměstnance malých podniků. Na základě těchto dat práce zkoumá prostřednictvím kvalitativního výzkumu dopad státních restrikcí na zaměstnance tří podniků ve Dvoře Králové nad Labem.
The impact of the pandemic Covid-19 on employees of small businesses
Keywords: Covid-19; pandemie; zaměstnanci; dopad státní restrikce; státní podpora; podniky; Covid-19; pandemic; employees; impact of state restrictions; state aid; business