Uplatnění konceptu vytváření společné hodnoty v praxi - Vitebský, David (Univerzita Pardubice, 2023)
Cílem práce je pomocí analýzy sekundárních dat (CSR reporty, webové stránky, výroční zprávy) zhodnotit míru uplatnění konceptu Corporate Shared Value v praxi mezinárodních společností. Práce je složena ze dvou částí, teoretické a analytické. V teoretické části jsou definovány pojmy spjaté s koncepty CSR a CSV. Analytická část se věnuje analýze společností z automobilového průmyslu, kde je zkoumáno, do jaké míry je uplatňován koncept CSV. V závěru práce se nachází zhodnocení výsledků a návrhy ke zlepšení.
Application of Corporate Shared Value concept in practice
Keywords: CSV; CSR; udržitelnost; CSR reporty; CSV; CSR; sustainability; CSR reports