Kvalita služeb Dopravního podniku hlavního města Prahy, a.s. - Schödlbauer, Jan (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce se zabývá problematikou kvality služeb Dopravního podniku hlavního města Prahy, a.s.. Práce charakterizuje současný stav uvedené firmy, dále také přibližuje metodiku hodnocení kvality služeb v oboru městské dopravy a analyzuje služby poskytované cestujícím v současnosti. Cílem bakalářské práce jsou návrhy opatření na zlepšení a rozšíření služeb Dopravního podniku hl. m. Prahy, a.s..
Quality of services of the Prague transport authority
Keywords: dopravní podniky; městská hromadná doprava; služby; Kvalita; cestující