Vliv lokace nové zástavby na dopravní chování obyvatel - Šrejber, Pavel (Univerzita Pardubice, 2022)
Diplomová práce se zabývá generovanou dopravou v Pardubicích a Starém Mateřově. Analytická část diplomové práce se věnuje současným možnost mobility obyvatel obou bytových zástaveb. Na základně vyhodnocení analýzy obou území jsou navrženy vhodné úpravy organizace dopravy a návrh aplikace prvků udržitelné mobility.
Influence of new development location on traffic behavior of residents
Keywords: Pardubice; Starý Mateřov; udržitelná mobilita; generovaná doprava; Pardubice; Starý Mateřov; sustainable transport; generated traffic