Výzkum spokojenosti, retence a loajality klientů vybraných značkových autoservisů - Tomášková, Michaela (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato bakalářská práce je zaměřena na problematiku hodnoty pro zákazníka a jeho loajalitu, která neodmyslitelně souvisí se spokojeností a retencí. Je zde definována hodnota pro zákazníka, její vlastnosti a různé náhledy na přístup k marketingu. Dále je popsáno rozdělení zákazníků dle jejich přínosu a loajality pro podnik a definován pojem spokojený zákazník. Praktická část bakalářské práce je orientována na analýzu služeb poskytovaných v Autocentru BARTH, a.s. a na spokojenost jejich zákazníků.
Research on satisfaction, retention and loyalty of clients selected branded car service
Keywords: Hodnota pro zákazníka; zákazník; spokojenost; loajalita; retence; Customervalue; customer; satisfaction; loyalty; retentoin