Podpora rozvoje venkova Královéhradeckého kraje - Hamiltonová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato práce se zabývá problematikou rozvoje venkova Královéhradeckého kraje, která je součástí Programu rozvoje venkova České republiky 2007-2013. Obsahem práce je shrnutí způsobů, jakým je rozvoj podporován a navrhnout další možnosti, které by mohly k rozvoji venkova přispět.
Development support for rural area of Hradec Králové
Keywords: rozvoj; Královéhradecký kraj; venkov; agroturistika; development; Hradec Králové; countryside; agritourism