Přímý komunikační kanál pro informování návštěvníků vybraného místa - Kamenická, Petra (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce popisuje využití bluetooth na informovanosti obyvatelstva, konkrétně návštěvníků Národního divadla v Praze. Práce zahrnuje návrh realizace systému, který bude bezdrátově pomocí bluetooth rozesílat informace do mobilních telefonů nebo jiných mobilních zařízení.
Direct communication channel for informing the visitor selected location
Keywords: bluetooth; bezdrátový přenos dat; mobilní průvodce; bluetooth; wirelles data transmissin; mobile guide