Modelování predikce časových řad návštěvnosti web domény pomocí SVM - Flegl, Vlastimil (Univerzita Pardubice, 2011)
Diplomová práce se zabývá modelováním predikce návštěvnosti Web domény pomocí SVM neuronových sítí. Jako data pro modelování je použitá naměřená návštěvnost webových stránek Univerzity Pardubice. Součástí práce je charakteristika Web miningu a SVM neuronových sítí. V této práci jsou navrženy optimální modely a zhodnocení dosažených výsledků.
Modelling of time series prediction visit of web domain by SVM
Keywords: web mining; predikce; modelování; support vector machine; support vector regression; web Mining; prediction; modelling