Webový portál golfového klubu - Mynka, Evžen (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato práce se zabývá tvorbou webové aplikace, která klade důraz na správně navržené a normalizované relační schéma databáze. Aplikace je zaměřená na správu golfového klubu a implementaci internetového obchodu. Tento obchod je zaměřen na golfové vybavení a potřeby. Samotná aplikace využívá databázový server MySQL a je napsána v jazyce PHP. Dále jsou zde využity technologie HTML, CSS, XML a databázovou vrstvu Dibi.
Web portal of a golf-klub
Keywords: databáze; transakce; PHP; MySLQ; Dibi; internetové obchody; golf; database; transaction; PHP; MySQL; Dibi; internet shops; golf