Evropský parlament (úloha, reprezentace ČR) - Kolářová, Jitka (Univerzita Pardubice, 2004)
Evropský parlament patří mezi nejdůležitější instituce Evropské unie a jeho význam neustále roste. Cílem této práce je komplexně zmapovat Evropský parlament.
European parliament (role, representation of the Czech republic)
Keywords: Evropský parlament; politické aspekty; instituce; Česká Republika