Optimalizace řízení dopravy v uzlové stanici Děčín a přilehlých mezistaničních úsecích - Fritsche, Pavel (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce se zabývá modernizací ÚŽST Děčín hl.n., současným řízením dopravy. Je navrženo alternativní řízení a vyčíslena systemizovaná úspora v průběhu let.
The optimization of transport management in intersectional station Děčín and contiguous interstational sections
Keywords: řízení dopravy; Optimalizace