Konkurenceschopnost malého podniku v oblasti pekárenství - Hušková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2017)
Předmětem bakalářské práce "Konkurenceschopnost malého podniku v oblasti pekárenství je problematika konkurenceschopnosti malých podniků v souvislosti se strategickým řízením, jejich možnosti a postavení v české ekonomice. Hodnotí postavení strategicky řízeného malého podniku. Zkoumaným podnikem je společnost Klobas Oldřich pekařství, pro který byla provedena komplexní analýza vnějších a vnitřních faktorů a SWOT analýza. Na závěr byly výsledky průzkumu vyhodnoceny a vyvozeny adekvátní doporučení pro posílení konkurenceschopnosti podniku.
The competitiveness of the small enterprise in the field of bakery machines
Keywords: malé a střední podniky (MSP); konkurenceschopnost; příležitosti a hrozby; analýza vnějšího prostředí; analýza vnitřního prostředí; SWOT analýza; small and medium sized enterprises; competitiveness; external analysis; internal analysis; SWOT analysis; strategy; management.