Obchodní a marketingové činnosti v podniku - Kubištová, Tereza (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato diplomová práce se zabývá obchodními a marketingovými činnostmi v podniku. V první části jsou obsažena teoretická východiska pro zpracování praktické části. V praktické části je vymezena stručná charakteristika podniku a následně uvedení jejich obchodních a marketingových činností. Následuje vyhodnocení těchto činností podniku a její doporučení a návrhy vyplývající z vyhodnocení.
Business and marketing activities in the company
Keywords: AdWords; kampaň; marketing; marketingové činnosti; obchod; obchodní činnosti; optimalizace pro vyhledávače; PPC; SEO; Sklik; AdWords; campaign; marketing; marketing activities; business; business activities; search engine optimization; PPC; SEO; Sklik