Restaurátorský průzkum : Starý zámek ve Studénce - Svobodová, Renata (Univerzita Pardubice, 2002)
Tématem práce je proces destruktivního sondážního restaurátorského průzkumu památkového objektu, jehož současný stav je havarijní.
Keywords: restaurování; průzkumy; sondy; památkové objekty