Faktory ovlivňující utváření vztahu zaměstnanců dopravního podniku ke své profesi - Sršeň, Jan (Univerzita Pardubice, 2007)
První část bakalářské práce je zaměřena na seznámení s terminologií týkající se dané problematiky, jako je motivace a stimulace zaměstnanců. Druhá část se zabývá popisem prostředí ve zkoumaném podniku a jednotlivými pracovními pozicemi. Třetí část je zaměřena na seznámení s metodami výzkumu a teoretické zpracování dotazníkové metody. Závěrečná část bakalářské práce se zabývá vyhodnocením výzkumu a návrhem na zlepšení situace.
Factors influencing the relationship of a spedition firm employees to their profession
Keywords: dopravní podniky; Motivace; Stimulace; zaměstnanci; pracovní pozice