Integrace Lužických Srbů do německé společnosti - Krupičková, Monika (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá integrací Lužických Srbů do německé společnosti. Poukazuje na jedinečnost lužickosrbské lidové kultury a životního stylu obyvatel Lužice.
The Sorbian integration into German society
Keywords: Lužičtí Srbové; Německo; integrace do společnosti; asimilace