Promotion ve finančních službách - Hovorková, Markéta (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce je zaměřena na propagaci a positioning společností poskytujících finanční služby. V první části práce jsou popsány teoretické pojmy z oblasti marketingu a služeb. V praktické části práce je charakterizována daná společnost a analyzována její pozice na trhu a využívané komunikační nástroje. Výsledky jsou shrnuty v doporučeních na změny v komunikační strategii.
Promotion of Financial Services
Keywords: marketing; propagace; komunikační nástroje; positioning; finanční služby; marketing; promotion; communication mix; positioning; financial services