Párové vyučování a učení a jeho využití při výuce Ekonomiky - Vaňousová, Ludmila (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce se zabývá párovým vyučováním a učením a jeho využitím při výuce předmětu Ekonomika na středním odborném učilišti.
Keywords: pedagogika; párové vyučování a učení; didaktika; didaktický experiment; statistické zpracování