Přeložka silnice I/2 v rámci obchvatu města Pardubice - Bárta, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2007)
Diplomová práce obsahuje dokumentaci technického řešení části obchvatu města Pardubice na úrovni dokumentace pro stavební povolení.
Realignment of the Highway I/2 as a Part of the Pardubice Bypass
Keywords: silnice; křižovatky; obchvaty; návrhy; rozpočty; highway; realignment; bypass