Funkční vlastnosti krevních destiček u onkologických pacientů - Volejníková, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2012)
Diplomová práce se zabývá funkčními vlastnostmi krevních destiček, především v kontextu s nádorovou angiogenezí a tvorbou metastáz.
Functional characteristics of platelets in cancer patients
Keywords: krevní destičky; nádorová angiogeneze; proangiogenní faktory; buněčná migrace; xCELLigence; platelets; tumour angiogenesis; antiangiogenic factors