ADHD (porucha s deficitem pozornosti a hyperaktivitou) - Horáková, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2011)
Tématem předložené práce je ADHD (porucha s deficitem pozornosti a hyperaktivitou). Práce je rozdělena do dvou částí - teoretické a praktické. Teoretická část má tři kapitoly. První popisuje, co ADHD znamená, druhá se věnuje příčinám vzniku této poruchy a třetí se zabývá projevy ADHD. Praktická část obsahuje čtyři případové studie konkrétních jedinců, chlapců ve věku od jedenácti do osmnácti let.
ADHD (deficit disorder with hyperactivity and attention)
Keywords: ADHD; kazuistika; hyperaktivita; poruchy pozornosti