Metody průkazu a identifikace Malassezia pachydermatis - Ferenčíková, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce je zaměřena na studium metod průkazu a identifikace kvasinky druhu Malassezia pachydermatis v biologickém materiálu.
Identification of Malassezia pachydermatis
Keywords: Malassezia pachydermatis