Systém vzdělávání v celní správě České republiky - Březinová, Jitka (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zaměřuje na celní správu ČR jako správní orgán. Charakterizuje systém vzdělávání celníků, který v důsledku požadavků kladených na celní správu a kvalifikaci jejích pracovníků dospěl v průběhu vývoje do současné podoby.
System of education in the customs of the Czech republic
Keywords: celní správa; vzdělávání pracovníků; Česká Republika; vzdělávací systém