Analýza sentimentu a emocí na sociálních sítích při tvorbě marketingové kampaně - Chrastina, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2025)
Diplomová práce se zabývá využitím analýzy sentimentu a emocí při návrhu marketingových kampaní na sociálních sítích. Cílem je shrnout současné přístupy v této oblasti, provést sběr a zpracování dat z Facebooku a navrhnout marketingovou strategii na základě výsledků analýzy.
Sentiment And Emotion Analysis On Social Media In The Creation Of A Marketing Campaign
Keywords: analýza sentimentu; analýza emocí; sociální sítě; marketingová kampaň; digitální marketing; zpracování přirozeného jazyka (NLP); CRISP-DM; Facebook; datová analýza; interakce uživatelů; sentiment analysis; emotion analysis; social networks; marketing campaign; digital marketing; natural language processing (NLP); CRISP-DM; Facebook; data analysis; user interaction