Pasport dopravního značení Pardubice VII. - Kostelecký, Jakub (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce popsuje realizaci pasportu dopravního značení v Městském obvodu Pardubice VII. v období březen až květen 2007. Na základě provedeného pasportu byla vytvořena statistika dopravního značení s návrhem pozměňujících úprav za účelem snížení počtu dopravního značení, zklidnění dopravy a zvýšení bezpečnosti v oblastech přechodů pro chodce. V analytické části jsou blíže popsány a zároveň řešeny dané problémy s návrhy pozměňujících úprav.
Analysis of the road signalling in the town district of Pardubice VII.
Keywords: aggregates; boroughs; road signalling; safety; chill out of transport; pasporty; městské obvody; dopravní značení; bezpečnost; Zklidnění dopravy