Technologie provozu automatických parkovacích systémů - Švajgl, Martin (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato diplomová práce je zaměřena na technologii provozu automatických parkovacích systémů. V analytické části jsou popsána kontrolní pravidla a druhy automatických parkovacích systémů. Praktické část je zaměřena na optimalizaci vybraného parkovacího systému. V závěru jsou vytvořena doporučení pro použití jednotlivých metod k řízení automatické parkovacího systému.
Technologies of automatic parking systems
Keywords: automatické parkovací systémy; dwell point; load shuffling; optimalizace; simulace; storage assignments; automated parking systems; dwell - point; load shuffling; optimization; simulation; storage assigments