Studium vícevrstvevnatých systémů barev fotoakustikou - Otáhalová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2003)
Hodnocení přetisku plných a autotypických ploch různými technikami.
Photoacustic study of multilayer-ink-system
Keywords: fotoakustická spektroskopie; trapping