Automatizované testování webových aplikací - Kment, Martin (Univerzita Pardubice, 2018)
Cílem diplomové práce je návrh a implementace webové aplikace pro sběr dat z internetových diskuzí na zpravodajských webech a implementaci automatizovaných testů této aplikace. V teoretické části budou popsány základy testování softwaru a automatizovaného testování webových aplikací. Na závěr bude představena samotná aplikace, postup jejího vývoje a implementace automatizovaných testů.
Automated testing of web applications
Keywords: automatizované testování; Groovy; Jsoup; Spock; Spring; automated testing; Groovy; Jsoup; Spock; Spring