Celkové hodnocení organizace studia na FES Univerzity Pardubice z pohledu studentů - Dvořáková, Lenka (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce obsahuje statistické zpracování a analýzu výsledků určité části marketingového výzkumu zaměřeného na zhodnocení celkové úrovně studia na FES Univerzity Pardubice, a to z pohledu studentů této fakulty.
General valuation of study's organization Faculty of economic and administrative the Univerzity of Pardubice from students' view
Keywords: studenti; Marketingový výzkum; dotazníky; analýza dat; škálování; Fakulta ekonomicko-správní