Pohraniční farnosti Mladé Buky a Svoboda nad Úpou : (Dějiny a vývoj organizačního uspořádání dvou pohraničních farních obvodů v letech 1682 - 1918) - Mišoňová, Anežka (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá pohraničními farnostmi Mladé Buky a Svoboda nad Úpou ve východních Krkonoších, jejich dějinami a vývojem organizačního uspořádání v letech 1682 - 1918.
Border parish in Mladé Buky and Svoboda nad Úpou
Keywords: církevní dějiny; pohraniční regiony; farnosti; kostely; školy