Vývoj SDN aplikací pro ONOS kontrolér - Mokráček, Jan (Univerzita Pardubice, 2019)
Teoretická část práce se zabývá obecným popisem architektury, hlavních subsystémů a funkcionalit SDN kontroléru ONOS. Součástí popisu je také praktický postup, jak ONOS kontrolér zprovoznit a jak s ním pracovat. V praktické části práce je nejprve uveden obecný postup, jak vyvíjet moduly pro ONOS kontrolér. Následně je popsán vývoj vlastního modulu Traffic Analyzer, který poskytuje monitorování datových toků v síťové topologii s možností ručního povolení a zakázání komunikace.
Development of SDN applications for ONOS controller
Keywords: Monitoring datových toků; ONOS; SDN; vývoj modulů.; Development of modules; ONOS; SDN; traffic flow monitoring.