Image vybraného města s aspektem na jeho vnitřní analýzu - Zahradníčková, Anděla (Univerzita Pardubice, 2017)
Předmětem této diplomové práce je image vybraného města s aspektem na jeho vnitřní analýzu. Práce je rozčleněna do čtyř kapitol. První kapitola se zaměřuje na obecnou charakteristiku pojmů image, město, městský marketing a analýza image. Druhá kapitola se zabývá současným stavem města Krnov, který výrazně ovlivňuje celkový obraz města. Třetí kapitola se zase zabývá výsledky dotazníkového šetření mezi občany města Krnov. Hlavním cílem této kapitoly je zjistit, jak občané vnímají své město. Ve čtvrté kapitole jsou na základě výsledků výzkumu navržena doporučení k možnému zlepšení image města.
Image of selected city with the aspect of its internal analysis
Keywords: image; image města; analýza image; město Krnov; image; image of the town; image analysis; town Krnov